Waar ik in geloof
en waar ik voor sta.

Vera De Hert

Ik ben Vera, ‘losgekomen’ van Jan, ondertussen al meer dan 4 decennia mijn zielsmaatje. Onze zwaarste maar rijkste ervaring was om elkaar los te laten om nog samen en ook alleen gelukkig te kunnen zijn. 

Samen met zijn partner Frank, hebben wij drie kinderen, Katleen, Liesbet en Joris en vier kleindochters Elin en Laure, Lara en Zoé.

Ik heb drie passies:

Eén om te ‘zorgen’…

Eén om te ‘weten’…

Eén om te ‘coachen’…

Deze drie lopen als een rode draad door mijn leven.

‘Zorgen’ voor mijn gezin, voor mijn patiënten, voor mijn omgeving en ook voor mezelf.

‘Weten’ om rijker te worden, om te kunnen groeien, om te leven zoals ik het wil.

‘Coachen’ omdat iedereen wel eens die hand op de schouder, dat duwtje in de rug of dat luisterend oor nodig heeft. Iets kleins of groots, maar in elk geval iets dat jou bezighoudt, waar je mee vast zit en waar je alleen niet uit geraakt, anders  was je deze website niet aan het uitpluizen.

Waar ik in geloof en voor sta…

Ik geloof in het goede en de kracht van ieder individu, getekend en gevormd door eigen ervaringen, leuke en minder leuke.

Ik geloof in kwetsbaarheid, dankbaarheid en schaamte als tekens van daadkracht.

Ik sta voor authenticiteit, rechtvaardigheid, nederigheid, integriteit, solidariteit, vertrouwen, loyaliteit, eigenheid,…

Relativeren, humor, optimisme, … zijn de lijm om deze waarden en normen te bevestigen.

Ik ben er nog niet, maar ik ben verder dan ik gisteren was.

Hoe klein de stapjes ook zijn, hoezeer je ook denkt dat alles uitzichtloos is, elke dag zet je een stapje verder op de weg die je wilt gaan. Een deel van die weg wil ik graag samen met jou gaan… want het mooiste dat je kan worden is jezelf.